zaterdag 10 juli 2010

Vandaag

heb ik de Canon AV-1 & FD 35-70mm f/4.0 AF combinatie aan de tand gevoeld tijdens een ad hoc fotosessie in het Gooi. Ik verkeerde in het erudiete gezelfschap van medefotograaf Pedro Stubert die zijn Nikon FM-2N en FG-20 meenam - een fotosessie die gedomineerd werd door klassieke filmcamera's dus! Hilarisch was het moment waarop Pedro en ik beschuldigd werden van het maken van foto's (van een oude Volvo Amazone) voor de belastingdienst, ziet u de belastingdienst al te werk gaan met camera's van het kaliber FM-2N of AV-1?

Het is nog even wachten op de resultaten van deze fotosessie, zodra ik de film (Fujichrome Velvia 100F) retour en gescand heb zal ik wat foto's plaatsen. U zult het vooralsnog moeten doen met een tweetal oudere foto's gemaakt met Fuji Neopan 100 zwartwit negatieffilm op het vliegveld van Tucson, Arizona. In een vergeten hoekje van dit vliegveld herleven de jaren 40 en 50 met klassieke vliegtuigen en dito hangaars.

HU-16

Old hangars at Tucson

2 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's zeg, deze twee. En inderdaad wel extreem hilarisch over de belastingdienst. Hadden jullie regenjassen aan en een pet op ofzo?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, u kent ons toch? Geen pet of jas te bekennen (zeker niet in deze hitte!)...

    BeantwoordenVerwijderen